Поръчка и доставка

Поръчка и доставка в Elmix.bg


1. Поръчка на стока

След постъпване на поръчка в Елмикс.БГ ЕООД (elmix.bg) чрез използване на пазарската кошница, потребителят получава на посочения от него имейл адрес, потвърждение за приета поръчка, съдържащо закупените от него услуги/продукти и цената, която трябва да заплати за тях.


2. Начини на плащане

2. 1. Заплащане на поръчаната от потребителя стока се осъществява чрез:

  • наложен платеж - плащане в брой при доставка от страна на куриера (СПИДИ или ЕКОНТ)

За поръчки над 170лв без ДДС, клиента получава безплатна доставка до офис в съответния град на Еконт Експрес ООД или Спиди.


3. Доставка на поръчана стока

В посоченият от "elmix.bg" срок за доставка (през зимните месеци от 1 до 5 работни дни, а през летните от 1 до 3 работни дни) в зависимост от вида и количеството на продуктите от поръчката, куриер от куриерска фирма Еконт Експрес ООД или СПИДИ АД, ще достави поръчаната от клиента стока на посочен от него адрес, който може да бъде жилищен, служебен или адрес на офис на куриерска фирма Еконт Експрес ООД или СПИДИ АД в съответния град.

При случай, че потребителят не е осигурил условия и достъп на посоченият от него адрес за получаване на поръчаната стока или не отиде до посочения от него адрес на офис на куриерска фирма Еконт Експрес ООД  или СПИДИ АД в съответния град, така че да получи стоката в срока определен за доставка, търговецът се освобождава от задълженито за изпълнение на доставка на заявената от клиента поръчка.

Във формата за поръчка ще намерите таблици с цените за доставка за опреления куриер, които са само с информативна цел и не се начисляват към крайната стойност на поръчката. Реалните цени за доставка след заявени/извършени поръчки в онлайн магазин elmix.bg се определят от куриерската фирма Еконт Експрес ООД  или СПИДИ АД.

Поръчките направени през уикенда или по време на национални празници, се обработват в първия работен ден.

Всеки клиент на Елмикс.БГ ЕООД (elmix.bg) си запазва правото да поиска различни условия на доставка в случай на нужда.