Марка: Prima Fit

PrimaFit тренировъчни ластици за фитнес, комплект от 4 броя Премиум ластици за тренировка на мъже и жени

Продуктов код: Фитнес ластици Primafit
Дебелина от 0.3 мм до 0.8 мм
Дължина 30 см
Тегло 84 гр
Тегло (kg) Зелен (Light) - 4.5кг. Червен (Medium) - 6.8кг. Син (Heavy) - 9.0 кг. Черен (X-Heavy) - 13.6кг.
Ширина 5 см

Продуктът има минимално количество 2
Размер, Цвят или Друг подобен продукт
PrimaFit тренировъчни ластици за фитнес, комплект от 4 броя Премиум ластици за тренировка на мъже и жени Procircle тренировъчни ластици за фитнес, комплект от 4 броя Премиум ластици за тренировка, за мъже и жени
34.79 27.17 лв
-22 % намаление
    Изкупен. ↑ ПОДОБНИ ПРОДУКТИ ↑
Продуктът вече е продаден, оставете Вашия email, за да Ви уведомим, когато е в наличност или да Ви предложим негов заместител.
Гаранция

Гаранция

Гаранция за качество и оригинална стока на НИСКИ цени

Плащане на вноски

Плащане на вноски

Пазарувай удобно и лесно на изплащане с одобрение до 2 часа

Връщане до 14 дни

Връщане до 14 дни

14 дни връщане или подмяна на закупения продукт

Доставка

Доставка

Бърза и безплатна доставка при поръчки над 150лв

Супер Изгодна оферта за PrimaFit тренировъчни ластици за фитнес, комплект от 4 броя Премиум ластици за тренировка на мъже и жени на ХИТ Цена от 34.7927.17 лв
-22 % намаление
! Поръчай PrimaFit тренировъчни ластици за фитнес, комплект от 4 броя Премиум ластици за тренировка на мъже и жени с бърза и евтина доставка до офис на куриер или до Вашия дом от Безплатна до 2 дни до цяла България от ELMiX.BG. Рагледай и други висококачествени продукти в категория Спорт и свободно време Ластици за фитнес, спорт и тренировка на Prima Fit .

Характеристики:

Тренировъчните ластици са подходящи за мъже и жени намиращи се във всички нива от своята тренировка на цялото тяло, включително и упражнения за крака, рехабилитация, йога, пилатес, комплект 4 броя с различно съпротивление, лентови ластици с различни цветове (многоцветни). PrimaFit комплекта се състои от 4 на брой, лесно използваеми спортни ластици за тренировка (тренировъчни ластици / ластици за крака) с различни упражнения, като всеки от тях е с различно натоварване. Разполагате с 1 зелен ластик за фитнес с натоварване за начинаещи, 1 син ластик за фитнес упражнения с натоварване за следначинаещи, 1 червен ластик за упражнения с натоварване за напреднали и 1 черен ластик за фитнес с натоварване за професионалисти. Важно е да се отбележи, че имате възможността да групирате няколко броя тренировъчни ластици и по този начин можете да настроите съпротивлението спрямо вашите нужди.

Килограми отговарящи на цветовете на ластиците:

Зелен (Light) - 4.5кг.

Червен (Medium) - 6.8кг.

Син (Heavy) - 9кг.

Черен (X-Heavy) - 13.6кг.

Безплатно получавате линк към видео тренировка с тренировъчни ластици със Световния Шампион по Фитнес!
Част от видеото може да изгледате от тук:

Още едно видео с фитнес тренировки с ластици може да изгледате от тук:


Всеки ластик за фитнес тренировка и упражнения на PrimaFit е направен от високо качествен натурален латекс, който се характеризира с висока еластичност и хигиеничност. Латекса е екологичен и спомага за запазването на природата ни чиста.

Ползи на фитнес ластици PrimaFit:

Постоянно натоварване
Натоварването е необходимо за изграждане на чиста мускулатура. Без натоварване, просто не можете да изградите добре оформени мускули. Латексовите фитнес ластици поддържат постоянно натоварване при което се постига по-ефективна тренировка и по-бързи резултати.

Рентабилност
Разтегателните ластици са един от малкото евтини и ефикасни варианти, при които не е нужно да инвестирате много пари в скъпи фитнес уреди или скъпи абонаменти (фитнес карти).

Можете да вземете комплект ластици за около 28,99лв., които плащате еднократно, но ползвате безлимитно, когато искате и по-колкото искате. Освен това спестявате време в пътуване до фитнеса или до вашето място за тренировка.

Перфектни при пътуване
Ако отидете на почивка или Ви се налага често да пътувате, тренировъчните ластици са леки и лесни за пренасяне.

Щадене на ставните връзки
В моменти на тежки силови упражнения, върху вашите стави се оказва голям стрес. Мускулите са в състояние да се натоварват много, но вашите стави не са направени за това. Във фитнес средите се говори много за оформянето на мускулите, за силовите упражнения, но никъде не се споменава, какви са ефектите след това. Ако искате да разчитате на своите ставни връзки на стари години, без да изпитвате болка – фитнес ластиците са идеалния продукт за това.

Тренировка на всеки мускул от вашето тяло

С фитнес ластиците на PrimaFit можете да тренирате цялото си тяло, да изгаряте мазнините по-бързо от традиционното вдигане на тежести или кардиото. Нямате ограничения за видовете упражнения, които можете да практикувате. Упражненията с ластици могат да бъдат много ефективни за създаване на млечна киселина (усещане за изгаряне), за да се получи бързо оформяне на тялото.

Дебелина от 0.3 мм до 0.8 мм
Дължина 30 см
Тегло 84 гр
Тегло (kg) Зелен (Light) - 4.5кг. Червен (Medium) - 6.8кг. Син (Heavy) - 9.0 кг. Черен (X-Heavy) - 13.6кг.
Ширина 5 см

Напишете мнение

Бележка: HTML не е позволен!
Прочетох и се съгласявам с Политика за поверителност
Подобни продукти