XENO

Литиево тионил батерия XENO 3,6V  1/2AA XL-050/STD/с пъпка/

Литиево тионил батерия XENO 3,6V 1/2AA XL-050AX /с удълж.жички/

Литиево тионил батерия XENO  3,6V AA R6 2,4Ah XL060/STD /с пъпка/

Литиево тионил батерия XENO  3,6V AA R6 2,4Ah XL060AX -с удълж. жички

Литиево тионил хлоридна батерия XENO 3,6V 1/2AA XL-050CAT /с кабелчета и PVC кутия/

Литиево тионил хлоридна батерия XENO 3,6V R14 7,2Ah XL-140STD /с пъпка/
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)