За нас

Ние - екипа на фирма Елмикс.БГ ЕООД имаме професионален опит в продажбата на мобилни аксесоари, компютри и монитори, лаптопи и таблети, продукти от геймърска периферия, принтери, скенери и консумативи, проектори, фото и видео аксесоари, електроника и инструменти за дома и офиса.

През 2016 година решихме да създадем нов проект - онлайн магазин www.elmix.bg, в който ще намерите подбрани марки, както и техните най-добри модели на пазара. Изборът ни от модели е базиран на дългогодишния ни опит в търговията с компютри и електрически продукти за дома и офиса, най-доброто потребителското поведение и най-често търсените продукти.

Също така при нас може да откриете, голямо разнообразие от мрежово оборудване, батерии и зарядни у-ва, TV, Видео и аксесоари, Проектори, интерактивни дъски и аксесоари, Навигации, камери и аксесоари за коли, Кабели, адаптери, конвертори, Непрекъсваеми токозахранващи устройства, Сторидж у-ва и консумативи и продукти и консумативи в категория оптика и всичко това на изгодна цена или на промоция.

Като основа в нашата работа стои правилното консултиране на нашите клиенти за това, което те желаят и това, което би било най-добре взависимост за какво ще използват дадения продукт. Като специалисти ние ще ви насочим към най-правилното решение за вашия дом или офис.

Ние от www.elmix.bg разбираме, че купуването на техника за дома или офиса може да бъде много сложен и объркващ процес, поради тази причина се постарахме да ви информираме максимално за всеки един продукт, предимства и подробно описание.

Предимства на онлайн пазаруването като цяло са:

Без губене на време в обикаляне по магазините

Подбран избор от продукти и бързо намиране на търсения от вас продукт

Подробно описание, спецификации и снимков и видео материал

Супер изгодни цени и промоции всеки ден

Бърза доставка от 1-2 дни до дома или офиса в цяла България

Пазаруване без риск.